Mérsékelt demokrata politika változtatna a jogszabályokon, megszüntetné a kilakoltatást!

Budapesten és vidéken érdemes tükröt állítani a politika hibáinak!

Budapesten és az országban csendes szalámi taktika mellett, de zajlanak az idősek és középkorúak kilakoltatásai.                             Miért jó ez a politikusoknak?

 

Mérsékelt demokrata politika már 2009-ben komplex programmal rendelkezett, de a Magyarországon zajló jogalkotás mai napig nem érte utol a haladó és építő politikai  javaslatokat! (Határozott egyezségek bankokkal, szociális szereplők a tárgyalásokon, gyorsabb jogkövetés az európai jogértelmezésben, végrehajtási műveleti és végrehajtási sorrend kötelező módon stb.)

Egyetlen magyar család se rettegjen a devizahitel, majd átváltott hitel miatt!

 

Miért kell a politikai cirkusz – jó politikai döntések helyett?!

 

Különösen változtatást igényel az adósságrendezés,magáncsőd törvényi szabályozása, az nem a magyar alsó középosztály devizahiteleseiről szól.

Mérsékelt demokrata politika a magyar vállalkozókat, családi vállalkozásokat kiemelt értéknek tartja.

 

Mérsékelt demokrata politika a vállalkozók körében, devizahiteles kölcsön családi helyzetében átgondolt adóamnesztia politikai ajánlatát fogalmazta meg!

Magyar mikrovállalkozások nélkül nem állna a jelenlegi pozícióval a lábán a magyar gazdaság, holott munkahelyi támogatást nem ők kapják a fővárosban sem…….(70% feletti foglalkoztatás stb.)

Mérsékelt demokrata politika felhívja a tudatos budapesti polgárok figyelmét a romániai politikai döntésekre és jogalkotásra!

 

Ott közel felére csökkentek a törlesztőrészletek az okos, humánus politikai döntés után.

Budapestről elmenekülő fiatalok családjaiban tömegesen ott a devizahitel lelki és anyagi nyomorúsága.