Politikai matematika? Új idő a Solymáron történtek üzenete?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solymár felől nézve hová visz a politikai út?

 

Budapest és az egész ország Solymárra figyelt a választások okán……..

Mérsékelt demokrata politika az elkötelezett és hiteles politika iránya, új idő és új út a politikában elvek mentén.

Solymáron a  választás rámutatott a pártok önálló identitását és hiteles politizálását semmilyen politikai matematika nem váltja ki.

 

Különösen nem összekeverhető az elkötelezett, valódi politizálás és a megélhetés miatt helyszorító  egzisztencia alkupolitizálás.

Ma Budapesten és vidéken az ellenzéki oldal felöleli az egymással szöges ellentétben álló politikai értékeket felvállaló szereplőket.

A szavazók, a közvélemény szondázása azt mutatja, a hangos és következetes DK feljövőben van, most más radikális demokrata szereplővel közösen.

 

Botka László hangosan, jól meghirdetett politikai útja, majd váratlan hátralépése után az MSZP nagy kihívása – elhiszi -e a szavazó a hiteles politizálást, vagy sem.

Mérsékelt demokrata értékelésben: Solymár megmutatta, hogy ma a szavazó elsősorban a saját valódi politikai értékeire és hiteles politikai arcát felmutató pártoknak ad bizalmat.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy hiteles baloldalra szüksége van Németországnak, ahogy szüksége van Magyarországon!

Politikai matematika nem igazolja, hogy 1+2+1 egyenlő lenne  néggyel!

 

 

Reklámok